vergroot thuis uw bewegingsvrijheid met artrose

Artrose heeft veel impact op uw bewegingsvrijheid en activiteitenniveau. Vergroot de effectiviteit van uw artrose herstelprogramma met een gepersonaliseerd beweegprogramma onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiopraktijk Zeist.

 

Vergroot thuis uw bewegingsvrijheid

Artrose heeft veel impact op uw bewegingsvrijheid en activiteitenniveau. Vergroot de effectiviteit van uw artrose herstelprogramma met een gepersonaliseerd beweegprogramma onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiopraktijk Zeist.

“Stijfheid en pijn in je gewrichten door artrose kan je nog prima zelf verbeteren door meer en beter te gaan bewegen en te zorgen voor voldoende herstel. Met dit artrose programma krijg je hier beter inzicht in en kan je een operatie langer uitstellen.”

Marc de Jong

Fysiotherapeut en eigenaar Fysiopraktijk Zeist

“Stijfheid en pijn in je gewrichten door artrose kan je prima zelf verbeteren door meer te gaan bewegen en te zorgen voor voldoende herstel. Met dit artrose beweegprogramma krijg je hier beter inzicht in en kan je een operatie langer uitstellen.”

Marc de Jong

Fysiotherapeut en eigenaar Fysiopraktijk Zeist

programma op basis van uw eigen beweegdata

Met een wearable wordt uw beweegdata vastgelegd. De fysiotherapeut stelt op basis daarvan een gepersonaliseerd beweegprogramma op. De wearable ondersteunt u dagelijks om thuis in uw eigen omgeving voldoende te bewegen. 

Tijdens u herstel krijgt u inzicht in de volgende zaken:

  • welke activiteiten zijn te belastend?
  • hoeveel stappen heb ik gezet, hoeveel moet ik er zetten?
  • hoe kan ik mijn dag anders indelen zodat ik minder last heb van pijn bij bewegen?

hoe werkt het?

Intake bij de fysiotherapeut op basis van uw artroseklachten

U krijt een wearable om uw fysieke activiteit en beweeggedrag inzichtelijk te maken

U kunt zelf thuis en in uw eigen tijd aan de slag met het beweegprogramma

Persoonlijke begeleiding op basis van uw eigen beweegdata

Over de Wearable

vertrouw op uw eigen data

De Fitbit Charge 4 geeft u inzicht in uw beweeggedrag en activiteitenniveau. Via het Healthy Chronos platform wordt de data automatisch verzonden en kunt u samen met uw fysiotherapeut uw voortgang monitoren.

De Fitbit is gemakkelijk in gebruik en draagt u als een horloge. Als u zelf een eigen wearable heeft, kunt u die gebruiken.

professionele begeleiding

ruim 20 jaar ervaring

Fysiopraktijk Zeist heeft in de afgelopen 25 jaar vele honderden artrose patiënten behandeld en begeleid. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste wetenschappelijke standaarden en kunnen u effectief en efficiënt behandelen en begeleiden.

Gepersonaliseerd programma

Op basis van de data van de wearable maakt de fysiotherapeut een persoonlijk beweegprogramma. U wordt gedurende het programma persoonlijk begeleid.

  • persoonlijke intake
  • beweegprogramma en advies op basis van uw eigen beweegdata
  • professionele begeleiding op afstand
  • dagelijks inzicht in uw beweegdata en de voortgang

Over ons

Fysiotherapie bij Fysiopraktijk Zeist is gericht op de oorzaak. Als je de oorzaak weet, is de behandeling altijd het beste. Dat werkt! Natuurlijk stopt het niet bij behandelen, voorkomen is veel beter! Daar kunnen de fysiotherapeuten van Fysiopraktijk Zeist jou goed bij helpen. Samen werken we aan jouw herstel en het voorkomen van herhaling.

Healthy Chronos is een jong bedrijf dat samen met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals gepersonaliseerde preventie- en herstelprogramma’s ontwikkeld. Dat doen we door slimme en gebruiksvriendelijke technologie in te zetten zodat patiënten aan gezondheid en herstel kunnen in hun eigen omgeving.

Vragen? neem contact op via het contactformulier

FAQ

Met een wearable leg je eenvoudig automatisch jouw eigen beweegdata vast. Uw behandelaar en uzelf krijgen vervolgens inzicht in uw activiteitendata. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd herstelprogramma opgesteld. Aan de hand van dit programma kunt u dagelijks aan de slag met uw eigen hersteld- en beweegdoelen.

  1. De servers van Healthy Chronos staan in Nederland
  2. Alleen cliënten en hun directe behandelaar(s) hebben toegang deze data. Verder kan niemand bij deze data.
  3. Zodra een cliënt niet meer wordt gemonitord wordt alle data verwijderd.

Wij ondersteunen alle modellen van Fitbit en Garmin. Als u zelf een wearable van 1 van die merken hebt, kunt u uw eigen wearable gebruiken.

Als u geen eigen wearable heeft, krijgt u van ons de Fitbit Charge 4 in bruikleen. Dat is een gebruiksvriendelijke wearable die u ook als horloge kunt gebruiken en die geschikt is voor jong en oud. Gedurende het herstelprogramma kunt u gebruik maken van de uitgebreide functionaliteit van deze wearable. Hier leest u meer over de Charge 4.

Ja, om uw activiteitendata vast te leggen met een wearable heeft u een smartphone nodig. Uw telefoon heeft minstens IOS 13 (Apple) of Android 8.0. nodig. Weet u niet zeker of uw telefoon werkt met de wearable stuur ons dan een berichtje via hello@healthychronos.com.

Het gepersonaliseerde beweegprogramma kost 29 EUR per maand.

Hiervoor ontvangt u de gehele periode een Fitbit Charge 4 in bruikleen en kunt u samen met de fysio het beweeggedrag en fysieke activiteit monitoren via het Healthy Chronos platform.

Verder ontvangt u van de fysiotherapeut extra begeleiding op afstand gedurende uw gepersonaliseerde beweegprogramma. Heeft u een eigen Fitbit of Garmin dan krijgt u korting.

De gewone zittingen artrose vallen onder de basisverzekering. Stuur ons een bericht als u meer informatie wenst over de kosten.

 

Healthy Chronos is een gezondheidsplatform dat fysiotherapeuten en hun cliënten inzicht geeft in activiteitenniveau en belastbaarheid in het dagelijks leven. Zo is het mogelijk om begeleiding op maat te krijgen tijdens herstel en omgang met ziektelast. Op basis van de eigen leefstijl- en beweegdata van de deelnemer wordt een gepersonaliseerd programma aangeboden.

Uw gepersonaliseerde beweegprogramma start hier

U bent één stap dichter bij uw gepersonaliseerde beweegprogramma artrose. Meldt u vrijblijvend aan.