Nederlands eerste Real World Data onderzoeksplatform

Dataverzameling voor onderzoek is vaak gericht op de klinische omgeving. Met Healthy Chronos is het nog nooit zo makkelijk geweest om vast te leggen wat er in de leefomgeving van de patiënt gebeurt.

Steeds meer onderzoekers gebruiken Real World Data

500+ wearables

Wearables zijn gebruiksvriendelijke en betaalbare tools om gezondheidsdata vast te leggen. Healthy Chronos ondersteunt ruim 500 wearable-modellen. In ons overzicht en de wearable-vergelijker vindt je meer info over wearables en de modellen die wij ondersteunen. 

Veilig data verzamelen

Alle gezondheidsinformatie is opgeslagen op servers in de EU. We zijn als organisatie door TÜV Nederland ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Healthy Information Solutions is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd door TUV Nederland

Bespaar tijd

Nadat een wearable eenmalig door de deelnemer is gekoppeld worden data automatisch en real-time bijgewerkt. Hierdoor ben je als onderzoeker geen tijd meer kwijt aan het uitlezen of opvragen van data.

Datagedreven

Healthy Chronos registreert ruim 10.000 longitudinale datapunten per persoon per dag. Verrijk je onderzoeksdataset met Real World Data.

Lopende onderzoeken

Project QUANT

Grip op prehabilitatie

DESTRESS

Onderzoeken uit de oude doos

FAQ

Met een activity tracker of slim horloge worden eenvoudig en automatisch alle activiteiten van een deelnemer vastgelegd. Als onderzoeker heb je vervolgens real-time en opafstand inzicht in de data. 

Slimme horloges verzamelen veel informatie over de gezondheid en leefstijl van de gebruiker. Voor veel onderzoekers erg waardevolle data bij het opzetten van een onderzoek.

In slechts 2 stappen kan je starten met Healthy Chronos. 

  1. nodig een deelnemer uit voor jouw onderzoek
  2. de deelnemer koppelt de wearable aan Healthy Chronos

Nadat de wearable in het Healthy Chronos platform eenmalig gekoppeld is met de patiënt wordt alles real-time en automatisch bijgewerkt.

  1. Alle gezondheidsinformatie wordt  opgeslagen op servers in de EU.
  2. Alleen deelnemers en de onderzoekers hebben toegang deze data.
  3. Zodra een deelnemer niet meer wordt gemonitord en de onderzoeksgegevens veilig zijn gesteld wordt alle data verwijderd.

Wij ondersteunen momenteel alle wearable modellen van Fitbit en Garmin en via een koppeling met Google Fit is het mogelijk andere wearable modellen te koppelen. 

De kosten zijn afhankelijk van type onderzoek, aantal deelnemers en looptijd.

Neem contact met ons op via hello@healthychronos.com als je meer informatie hierover wilt ontvangen.