Ontdek wat effect heeft op jouw vermoeidheid en energie na kanker

De Healthy Chronos app helpt je om bewuster je activiteiten te balanceren met je energie. Wil je weten wat jou het meest belemmert in het dagelijks leven? Doe dan nu onze gratis 2 minuten test

Klaar in 1 minuut per dag

Leg met een paar klikken je energieniveau, stemming, klachten en dagindeling vast

100% aan te passen aan jouw situatie

Werk of studie? Moe of overprikkeld? Ontdek unieke inzichten om jouw energie te balanceren

Voor én met AYA’s

15% van onze gebruikers denkt met ons mee

Het zwarte gat na kanker op jonge leeftijd

 

Hoe pak je de draad weer op als je op jonge leeftijd kanker krijgt terwijl de wereld om je heen doorgaat?

Omdat de gemiddelde (ex)-kankerpatiënt veel ouder is, herken je je vaak niet in de problemen waar zij tegen aanlopen. Jouw situatie is anders dan die van hen en je hebt leeftijdspecifieke vragen en problemen. Je vrienden, gezin en werk of studie: alles en iedereen kost energie. Hoe balanceer je dat met je herstel en de gevolgen van je ziekte? Bijna alle AYA’s herkennen dit ‘zwarte gat na kanker’. Een tijd zonder houvast of structuur. Niemand die je vertelt hoe jouw herstelroute eruit ‘moet’ zien

De app geeft je richting in waar het écht om gaat: zien wat je zelf kunt doen om de route van jouw herstel te bevorderen terwijl je jouw werk hervat. Je ontdekt hoe jouw bezigheden je dagelijkse stemming en symptomen (denk aan moeheid of stress) beïnvloeden. Dat geeft je dus méér houvast, structuur en bewustwording. En precies daarmee kun je jouw herstel bijsturen en vormgeven waar nodig.

Het zwarte gat na kanker

Hoe pak je de draad weer op na kanker terwijl de wereld om je heen doorgaat? Je vrienden, gezin en werk of studie: alles en iedereen kost energie. Bijna alle (ex-)kankerpatiënten herkennen dit ‘zwarte gat na kanker’. Niemand die je vertelt hoe jouw herstelroute eruit ‘moet’ zien.

De app geeft je richting in waar het écht om gaat: zien wat je zelf kunt doen om de route van jouw herstel te bevorderen.

Quote: “Ik ben op de reservebank van mijn eigen leven gezet. Het is wachten tot je opgesteld kan worden in je eigen wedstrijd. Mijn balans en belastbaarheid verschuiven. Wat ik wíl en wat ik kán: daar zit een gat tussen. Als ik kan inzien wat ik kán, ga ik ‘wat ik wil’ aanpassen. Rosa, 34 jaar”

Bouw mee aan de beste app voor AYA's

Samen met een kleine groep jonge mensen met kanker hebben wij onze app ontwikkeld.

Jouw unieke inzichten als ervaringsdeskundige helpen ons om de beste app voor AYA’s te ontwikkelen. We bieden daarom iedereen de mogelijkheid om vrijblijvend mee te denken.

Met Stichting Jongeren en Kanker kijken we óók verder. Onder meer naar hoe de app kan helpen om de belangen van AYA’s beter te behartigen.

Meer info hierover vind je op de website van Stichting Jongeren en Kanker

Logo Stichting Jongeren en Kanker en Healthy Chronos

Je wilt

Ontdek hoe jouw stemming samenhangt met jouw symptomen en dagelijkse activiteiten

Hoe werkt Healthy Chronos?

Met de app ontdek je de samenhang tussen jouw stemming, symptomen, dagverdeling en (werk)activiteiten. Je krijgt inzicht in hóe je deze kunt bijsturen voor meer (energie)balans en een beter herstel.

Klik op meer info om de de uitgebreide functionaliteiten te ontdekken van de app.

Ontdek hoe jouw stemming samenhangt met jouw symptomen en dagelijkse activiteiten
Quote Frank: Ik ben me bewuster van mijn herstel. Als ik nu mijn activiteiten invul denk ik soms: “wat heb ik toch veel gedaan."

Veelgestelde vragen

We zijn ons bewust dat je wilt dat jouw gegevens goed beveilgd zijn. Daarom hebben we extra maatregelen getroffen om jouw data goed te beveiligen. Hiervoor hebben we ons laten certificeren voor de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging). Een aantal ziekenhuizen gebruiken ons platform ook en daarom zijn we ook NEN 7510 gecertificeerd (informatiebeveiliging in de zorg) TÜV Nederland heeft als onafhankelijke partij onze organisatie gecertificeerd. Het is jouw data en wanneer je je account bij ons opzegt, verwijderen we al je gegevens uit ons systeem.

Je kan ons mailen via hello@healthychronos.com of bellen op 085-0608732. Je kan ook altijd direct met ons chatten vanuit de app.

Tijdens je re-integratietraject kan je de app gebruiken om jouw stemming, symptomen en dagelijkse activiteiten, waaronder werk, vast te leggen. Het helpt je kansen ontdekken om je werk zo in te richten dat het beter aansluit bij je herstel(doelen).

Wanneer je borstkanker hebt (gehad) kan je de app gebruiken om jouw stemming, symptomen en dagelijkse activiteiten vast te leggen. De app kan je zo aanpassen dat je de gevolgen van borstkanker die jij ervaart vastlegt in combinatie met jouw dagelijkse activiteiten.

Op dit moment hebben we nog niet de mogelijkheid om inzichten uit de app te delen met jouw AYA verpleegkundige. Wel kan je de app gebruiken om de onderwerpen te bepalen die je wilt bespreken met jouw AYA verpleegkundige.

Ja, het is mogelijk om jouw smartwatch, zoals een Apple Watch, Garmin of Fitbit, te koppelen. Dit gaat nog buiten de app om en hiervoor kan je een bericht sturen naar hello@healthychrononos.com