Karolien testimonial

Hoe Karolien Healthy Chronos gebruikt voor meer balans

“Ik ben de app van Healthy Chronos gaan gebruiken toen ik een jaar klaar was met behandelingen.

In december 2021 werd bij mij non-hodgkin lymfeklierkanker vastgesteld. Ik was toen 39 jaar en kwam daardoor in een klap thuis te zitten.

Ik had een drukke baan en een druk sociaal leven. Na de behandelingen en gelukkig een positieve uitslag, begon het herstel. Ik vond het echt een worsteling.

Niemand kan je echt vertellen hoe dit pad eruit gaat zien voor jou. Hoe lang het duurt, wat je er precies aan kan doen om je herstel goed te laten verlopen. Ieder lichaam en ieders traject is namelijk verschillend.

Ik vond het lastig om signalen van mijn lichaam goed op te pikken, want die zijn niet altijd betrouwbaar. Daardoor ging ik over m’n grens geen en had ik weer tijd nodig om daarvan te herstellen.”

Door het inzicht in de data en de positieve en negatieve verbanden te zien, ging ik beter begrijpen wat mijn lichaam nodig heeft

Karolien, 41 jaar en herstellend van non-hodgkin lymfeklierkanker

“Healthy Chronos kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Ik was weer begonnen met werk maar had nog veel vermoeidheidsklachten en cognitieve problemen als geheugenverlies, snel overprikkeld zijn, niet goed kunnen focussen.

De app hielp mij om inzicht te krijgen in mijn eigen herstel. Welk effect verschillende activiteiten hadden op mijn klachten, en hoe ik dit positief kon beïnvloeden.

Zo kwam ik er door de app bijvoorbeeld achter dat het mij dubbel zoveel energie kostte als ik vroeg op mijn werk moest zijn. En dat ik daar heel de dag en avond last van had.

Doordat ik dit wist kon ik een kleine aanpassing aan mijn schema doen en scheelde dat voor mij ontzettend. Ik vond het ook fijn dat ik deze keuze door de app kon onderbouwen richting m’n collega’s. 

Door het inzicht in de data en de positieve en negatieve verbanden te zien, ging ik beter begrijpen wat mijn lichaam nodig heeft.

Daardoor kreeg ik steeds meer positieve ervaringen met mijn herstel wat motiverend werkt in plaats van de eerdere negatieve ervaring als ik over mijn grens was gegaan en daar dagen van moest herstellen. Ik kon binnen mijn grenzen steeds verder opbouwen en herstellen.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin