Krijg direct inzicht in je eigen herstel

Met behulp van de wearable en onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut van PMC in Balans krijg je een objectief beeld van hoe jouw lichaam reageert op dagelijkse activiteiten en herstel. 

Doordat de fysiotherapeut kan meekijken met hoe jouw dagelijks herstel verloopt, kan hij een persoonlijk plan op maat opstellen. Zo kan je in jouw eigen thuisomgeving en in jouw eigen tijd aan je herstel werken.

“Door het monitoren van uw activiteiten krijgen we een duidelijk inzicht in uw belastbaarheid en kunnen we een gericht herstelprogramma starten.”

Matthijs van der Kolk

Fysiotherapeut en Covid-19 revalidatietherapeut

“Door het monitoren van uw activiteiten krijgen we een duidelijk inzicht in uw belastbaarheid en kunnen we een gericht herstelprogramma starten.”

Matthijs van der Kolk

Covid-19 revalidatietherapeut

jouw gepersonaliseerde programma

nulmeting

De eerste 2 weken legt de wearable jouw activiteitendata vast terwijl jij je dagelijkse dingen doet. Hiermee krijgen jij en jouw behandelaar inzicht in je huidige activiteitenniveau en belastbaarheid. Dit is de zogenaamde nulmeting.

Intake en persoonlijk plan

Tijdens een persoonlijke intake van maximaal 60 minuten bespreek je met de fysiotherapeut jouw activiteitendata en jouw persoonlijke hersteldoelen. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd herstelplan gemaakt.

gepersonaliseerd herstel

In je eigen omgeving kan je werken aan jouw persoonlijke herstel. De wearable geeft directe terugkoppeling of je activiteitenniveau aansluit bij je gepersonaliseerde programma. Zo krijg je meer grip op je herstel.

begeleiding op afstand

Doordat de fysio mee kan kijken op afstand, hebben jullie samen goed inzicht in het verloop van het programma en hoe je lichaam reageert op jouw herstel. Periodiek hebben jullie contact om de voortgang te bespreken en kan het herstelplan aangepast worden als dat nodig is.

Vragen? neem contact op

jouw gepersonaliseerde herstel start hier

Je bent één stap dichter bij jouw gepersonaliseerde herstelprogramma. Meld je vrijblijvend aan.