in je eigen omgeving herstellen na corona

Herstel na corona kan grillig verlopen. Krijg grip op je herstel onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van PMC in Balans met een gepersonaliseerd herstelplan op basis van je eigen activiteitendata.

Herstel na corona

Herstel na corona kan grillig verlopen. Krijg grip op je herstel onder begeleiding van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van PMC in Balans met een gepersonaliseerd herstelplan van Healthy Chronos op basis van je eigen activiteitendata.

“Door het monitoren van uw activiteiten krijgen we een duidelijk inzicht in uw belastbaarheid en kunnen we een gericht herstelprogramma starten.”

Matthijs van der Kolk

Fysiotherapeut en Covid-19 revalidatietherapeut

“Door het monitoren van uw activiteiten krijgen we een duidelijk inzicht in uw belastbaarheid en kunnen we een gericht herstelprogramma starten.”

Matthijs van der Kolk

Covid-19 revalidatietherapeut

hoe werkt het?

Met een wearable wordt jouw data verzameld

Jouw fysiothearpeut stelt een persoonlijk plan op

Aan de slag met je herstel in jouw eigen omgeving

Persoonlijke begeleiding op basis van je eigen data

Over de Wearable

vertrouw op je eigen data

Heb je een eigen wearable dan kan je die gebruiken. Wij ondersteunen bijna alle type wearables. Zie hier ons wearable overzicht. Anders krijg je de Fitbit Charge 4 in bruikleen.

De Fitbit geeft je inzicht in jouw activiteitenniveau. Via het Healthy Chronos platform wordt de data automatisch verzonden en kan je samen met de fysiotherapeut het herstel monitoren.

professionele begeleiding

innovatieve pluspraktijk

Als één van de grootste fysiotherapiepraktijken van Zeeland en Zuid-Holland heeft PMC in Balans ruime ervaring met het behandelen van patiënten na corona.

Honderden anderen zijn je al voorgegaan. Als pluspraktijk ben je verzekerd van hoogstaande en kwalitatieve zorg. Patiënten beoordelen PMC in Balans met een 9,2.

gepersonaliseerd programma

Op basis van de data van de wearable maakt de fysiotherapeut een persoonlijk herstelplan en advies. Je wordt gedurende het hersteltraject persoonlijk begeleid.

 • persoonlijke intake
 • herstelplan en advies op basis van jouw eigen data
 • professionele begeleiding op afstand
 • dagelijks inzicht in jouw hersteltraject en voortgang

grip op eigen herstel

Met de wearable en het gepersonaliseerde programma kan je zelf aan de slag met je herstel. Doordat je een goed inzicht hebt in welke activiteiten te overbelastend zijn weet je wat je wel en niet kan. Je krijgt inzicht in de volgende zaken:

 • welke activiteiten zijn te belastend?
 • wanneer moet ik rusten?
 • hoe kan ik mijn dag anders indelen zodat ik minder vermoeid ben en sneller herstel?

Over ons

PMC in Balans levert met een team van meer dan 50 zorgprofessionals dagelijks fysiotherapeutische- en revalidatiezorg aan honderden patiënten. Met 11 locaties in Zeeland en Zuid-Holland en meer dan 25 jaar aan deskundigheid kunnen klanten altijd rekenen op een persoonlijk en deskundige benadering dicht bij huis.

Healthy Chronos is een jong bedrijf dat samen met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals gepersonaliseerde preventie- en herstelprogramma’s ontwikkeld. Dat doen we door slimme en gebruiksvriendelijke technologie in te zetten zodat patiënten aan gezondheid en herstel kunnen in hun eigen omgeving.

FAQ

Met een wearable leg je eenvoudig automatisch jouw eigen beweegdata vast. Jouw behandelaar en jijzelf krijgen vervolgens inzicht in jouw activiteitendata. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd herstelprogramma opgesteld. Aan de hand van dit programma kan je dagelijks aan de slag met jouw eigen hersteldoelen.

 1. Alle data die Healthy Chronos vastlegd, wordt opgeslagen op servers in Nederland
 2. Healthy Chronos en PMC in Balans hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten. De data wordt verwerkt volgens de AVG.
 3. Alleen cliënten en hun directe behandelaar(s) hebben toegang deze data. Verder kan niemand bij deze data.
 4. Als cliënt blijf je eigenaar van de data die Healthy Chronos vastlegd. Je kan ieder moment besluiten te stoppen met het delen van je data.
 5. Zodra een cliënt niet meer wordt gemonitord wordt alle data verwijderd.

Wij ondersteunen bijna alle consumentenwearables.

Als je geen eigen wearable hebt, krijg je van ons de Fitbit Charge 4 in bruikleen. Dat is een gebruiksvriendelijke wearable die je ook als horloge kan gebruiken en die geschikt is voor jong en oud. Gedurende het herstelprogramma kan je gebruik maken van de uitgebreide functionaliteit van deze wearable.

Ja, om jouw activiteitendata vast te leggen met een wearable heb je een smartphone nodig. Jouw telefoon heeft minstens IOS 13 (Apple) of Android 8.0. nodig. Weet je niet zeker of jouw telefoon werkt met de wearable stuur ons dan een berichtje via hello@healthychronos.com.

De begeleiding door de fysiotherapeut valt onder de basisverzekering na verwijzing.

Het monitoren via Healthy Chronos en de inzet van een wearable niet. Daar vragen we een vergoeding voor van 11,90 EUR per maand (bij eigen wearable) of 19,90 EUR (bij bruikleen van de Fitbit).

Healthy Chronos is een gezondheidsplatform dat fysiotherapeuten en hun cliënten inzicht geeft in activiteitenniveau en belastbaarheid in het dagelijks leven. Zo is het mogelijk om begeleiding op maat te krijgen tijdens herstel en omgang met ziektelast. Op basis van de eigen leefstijldata van de deelnemer wordt een gepersonaliseerd programma aangeboden.