Looking for help?

1. Patient aanmaken en toevoegen

1. Patiënt aanmaken [Register Account]

Voordat een persoon toegevoegd kan worden als cliënt moet aan de persoon eerst een account zijn toegekend. Selecteer Register account in het menu linksboven (1).

Vul vervolgens het onderstaande formulier in. (2) Alleen de rood gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

2. Patiënt toevoegen [Add client]

Zodra een patiënt geregistreerd is, kan je deze toevoegen aan het overzicht van de zorgverlener . Selecteer Add client in het menu (1)

Selecteer het patiëntaccount in het onderstaande formulier en vul de informatie in (2). Alleen de rood gemarkeerde velden zijn verplicht. Klik op save. De patiënt is nu toegevoegd aan het overzicht van de zorgverlener. Let op:  om wearable data te zien, moet nu eerst de wearable gekoppeld worden.

Next 2. Fitbit koppelen