Looking for help?

9. Het monitoren zonder wearable

Fitbit MobileTrack

Met MobileTrack kun je de Fitbit-app gebruiken zonder Fitbit-apparaat. Het gebruikt de sensors van je telefoon om activiteitengegevens bij te
houden, zoals stappen, actieve minuten en energie. MobileTrack houdt geen verdiepingen en hartslag bij.

Als je nog geen Fitbit-account en Fitbit app hebt:

1. Download de Fitbit-app via de Apple App Store, de Google Play Store of de Microsoft Store en tik op word lid van Fitbit.
  2. Wanneer je wordt gevraagd welke tracker je instelt, kies je “Alleen de app” en volg je de instructies van MobileTrack.

Als je al een Fitbit-account en Fitbit app hebt:

1. Log in op de Fitbit-app en tik op het tabblad Vandaag > je profielfoto.
  2. Tik op de optie om een nieuw apparaat in te stellen en volg de instructies voor MobileTrack.

Meer uitleg kan je vinden op de site van Fitbit zelf via deze link.

Het koppelen van een Fitbit account met MobileTrack met Healthy Chronos gebeurt op dezelfde manier als het koppelen van een Fitbit account met een Fitbit wearable. Hoe dat werkt, staat hier uitgelegd. Voordat het Fitbit account gekoppeld kan worden, moet eerst het patiëntaccount aangemaakt en toegevoegd worden. Dat staat hier uitgelegd.

Previous 4. Apple Health koppelen