How Can We Help?
  • Het koppelen van een wearable
Indien de patiënt nog geen Fitbit of Garmin heeft, moet eerst de Fitbit of Garmin app gedownload worden en een gebruikersaccount bij Fitbit en Garmin aangemaakt worden. Zie 1 hieronder.
Indien een patiënt al wel een Fitbit of Garmin heeft, de Fitbit of Garmin app gedownload en een actief Fitbit of Garmin gebruikersaccount kan stap 1 overgeslagen worden en het Fitbit of Garmin gebruikersaccount direct gekoppeld worden aan Healthy Chronos. Zie hieronder A voor Fitbit en B voor Garmin.

1. Aanmaken Fitbit of Garmin gebruikersaccount

Indien een patiënt nog geen Fitbit of Garmin account heeft, zal deze eerst de Fitbit of Garmin app moeten installeren op de telefoon, een gebruikersaccount maken en de wearable koppelen aan de telefoon voordat deze gekoppeld kan worden aan het Healthy Chronos platform. Klik op de links hieronder als je wilt weten hoe een Fitbit of Garmin geïnstalleerd moet worden:

A) Koppelen Fitbit aan Healthy Chronos [Connect Fitbit]

!! Het koppelen van een Fitbit kan alleen in het patient account zelf. Log opnieuw in op https://healthychronos.eu met het zojuist aangemaakte patient account(1) !!

Klik op menu (2) en vervolgens op Connect Fitbit (3)

Vervolgens inloggen met de Fitbit accountgegevens (4)

Het is belangrijk om alle parameters te selecteren [Allow All]. Anders komt de koppeling niet tot stand. (5) Let op: Momenteel is het nog niet technisch mogelijk een selectie van parameters te maken. Parameters die niet in Healthy Chronos getoond worden, worden ook niet opgeslagen.

Wanneer de koppeling gelukt is verschijnt de volgende melding

De Fitbit data zal nu automatisch gesynchroniseerd worden met het Healthy Chronos platform.

B) Koppelen Garmin aan Healthy Chronos [Connect Garmin]

Het koppelen van een Garmin kan alleen in het patient account zelf. Login in op https://healthychronos.eu met het patient account (1)

Klik op menu (2) en vervolgens op Connect Garmin (3)

Log in met de Garmin accountgegevens (4)

Wanneer de koppeling gelukt is verschijnt de volgende melding.

De Garmin data zal nu automatisch gesynchroniseerd worden met het Healthy Chronos platform wanneer de patiënt de Garmin app opent.

Previous Patient aanmaken en toevoegen
Next Het monitoren van stappen en actieve minuten zonder wearable