Herstel na corona

Herstel na corona kan grillig verlopen. Krijg grip op je herstel onder begeleiding van de fysio- of ergotherapeut met een gepersonaliseerd herstelprogramma

Meld je vrijblijvend aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Herstel na corona

Herstel na corona kan grillig verlopen. Een gepersonaliseerd herstelprogramma op basis van je eigen activiteitendata geeft je meer grip op het herstel.


Meld je vrijblijvend aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

vertrouw op je eigen data

innovatieve technologie

Krijg een objectief beeld hoe jouw lichaam reageert op dagelijkse activiteiten. Je krijgt van ons een slim horloge en via ons Healthy Chronos platform wordt deze data gedeeld met de fysio- of ergotherapeut. Heb je zelf al een Fitbit of Garmin dan kan je die gebruiken.

gepersonaliseerd programma

Op basis van jouw dagelijkse activiteiten krijg je een persoonlijk advies van de fysio- en/of ergotherapeut hoe je je dag beter kunt indelen om overbelasting te voorkomen:

  • persoonlijke intake
  • advies op basis van jouw eigen data en jouw persoonlijke situatie
  • periodieke evaluaties
  • professionele begeleiding op afstand

grip op eigen herstel

Met het slimme horloge en het gepersonaliseerde programma kan je zelf aan de slag met je herstel. Doordat je een goed inzicht hebt in welke activiteiten te overbelastend zijn weet je wat je wel en niet kan. Je krijgt inzicht in de volgende zaken:

  • welke activiteiten zijn te belastend?
  • wanneer moet ik rusten?
  • hoe kan ik mijn dag anders indelen zodat ik minder moe ben en sneller herstel?

hoe werkt het

Met een slim horloge wordt je data verzameld

De zorgverlener stelt een persoonlijk plan op

Aan de slag met je herstel in jouw eigen omgeving

Persoonlijke begeleiding op basis van je eigen data

vragen? neem contact met ons op

FAQ

Met een slim horloge leg je eenvoudig automatisch jouw eigen beweegdata vast. Jouw behandelaar en jijzelf krijgen vervolgens inzicht in jouw activiteitendata. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd herstelprogramma opgesteld. Aan de hand van dit programma kan je dagelijks aan de slag met jouw eigen hersteldoelen.

  1. Alle data wordt  opgeslagen op servers in Nederland
  2. Alleen cliënten en hun directe behandelaar(s) hebben toegang deze data. Verder kan niemand bij deze data.
  3. Zodra een cliënt niet meer wordt gemonitord wordt alle data verwijderd.

Wij ondersteunen alle modellen van Fitbit en Garmin. Als je zelf een wearable van 1 van die merken hebt, kan je jouw eigen wearable gebruiken.

Als je geen eigen wearable hebt, krijg je van ons de Fitbit Charge 4 in bruikleen. Dat is een gebruiksvriendelijke wearable die je ook als horloge kan gebruiken en die geschikt is voor jong en oud. Gedurende het herstelprogramma kan je gebruik maken van de uitgebreide functionaliteit van deze wearable. Hier lees je er meer over de Charge 4.

Ja, om jouw activiteitendata vast te leggen met een wearable heb je een smartphone nodig. Jouw telefoon heeft minstens IOS 13 (Apple) of Android 8.0. nodig. Weet je niet zeker of jouw telefoon werkt met de wearable stuur ons dan een berichtje via hello@healthychronos.com.

Vanaf 15 EUR per maand krijg je van ons een Fitbit Charge 4 en kan je jouw fysio- of ergotherapeut toegang geven tot jouw data. Heb je een eigen Fitbit of Garmin dan krijg je korting.

De kosten voor de begeleiding van de fysio- of ergotherapeut hangen af van jouw verzekering en behoefte aan begeleiding.

Stuur ons een bericht via hello@healthychronos.com en dan krijg je van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Healthy Chronos is een gezondheidsplatform dat fysio- en ergotherapeuten en hun cliënten inzicht geeft in activiteitenniveau en belastbaarheid in het dagelijks leven. Zo is het mogelijk om begeleiding op maat te krijgen tijdens herstel en omgang met ziektelast. Op basis van de eigen leefstijldata van de deelnemer wordt een gepersonaliseerd programma aangeboden.