PMC In Balans – Fysiotherapie & Healthy Chronos

PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie en Healthy Chronos gaan samenwerken om long covid patiënten thuis te begeleiden met behulp van wearables.

Jouri van den Broeke, mede-eigenaar PMC in balans: Door de grote toestroom van long Covid patiënten en de beperkte ruimte die wij op dit moment hebben bij onze 9 Covid-therapeuten, zijn wij als praktijk naar nieuwe manieren gaan zoeken om onze patiënten ook op afstand te begeleiden.

Matthijs van der Kolk, fysiotherapeut PMC in balans: De afgelopen maanden hebben we ervaring opgedaan met de inzet van wearables (activity trackers en smartwatches) bij herstel na Corona. Dit is een goede manier gebleken om patiënten thuis te laten werken aan herstel waarbij de fysiotherapeut hen op afstand begeleidt.

Dit creëert ruimte voor onze praktijk om meer patiënten te begeleiden. De mensen die op een wachtlijst staan voor herstel na Corona willen wij daarom de mogelijkheid bieden om op deze manier al een start te maken met hun hersteltraject onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin